Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11020
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorГава, І. І.-
dc.contributor.authorGava, I.-
dc.date.accessioned2022-02-16T08:03:28Z-
dc.date.available2022-02-16T08:03:28Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11020-
dc.descriptionГава І. І. Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 24-28.uk_UA
dc.description.abstractВ статті проаналізовано параметри технологічних операцій виготовлення заморожених млинців на спеціалізованій лінії відповідно до заданої потужності підприємства, обґрунтовано економічну ефективність виготовлення м’ясних напівфабрикатів.uk_UA
dc.description.abstractThe article analyzes the parameters of technological operations of making frozen pancakes on a specialized line in accordance with the given capacity of the enterprise, substantiates the economic efficiency of production of meat semi-finished products.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectфарш, млинціuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectм’ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectпельменіuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectлініяuk_UA
dc.subjectminced meatuk_UA
dc.subjectpancakesuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectdumplingsuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectlineuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лініїuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of technology of production of meat mixtures on specialized lineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24-28.pdf583,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.