Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11020
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Гава, І. І. | - |
dc.contributor.author | Gava, I. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T08:03:28Z | - |
dc.date.available | 2022-02-16T08:03:28Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11020 | - |
dc.description | Гава І. І. Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 24-28. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті проаналізовано параметри технологічних операцій виготовлення заморожених млинців на спеціалізованій лінії відповідно до заданої потужності підприємства, обґрунтовано економічну ефективність виготовлення м’ясних напівфабрикатів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article analyzes the parameters of technological operations of making frozen pancakes on a specialized line in accordance with the given capacity of the enterprise, substantiates the economic efficiency of production of meat semi-finished products. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | фарш, млинці | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | м’ясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | пельмені | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | лінія | uk_UA |
dc.subject | minced meat | uk_UA |
dc.subject | pancakes | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | meat products | uk_UA |
dc.subject | dumplings | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.subject | line | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of technology of production of meat mixtures on specialized line | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
24-28.pdf | 583,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.