Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11020
Title: | Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії |
Other Titles: | Improvement of technology of production of meat mixtures on specialized line |
Authors: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Гава, І. І. Gava, I. |
Keywords: | фарш, млинці харчові продукти м’ясні напівфабрикати пельмені обладнання лінія minced meat pancakes food meat products dumplings equipment line |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | В статті проаналізовано параметри технологічних операцій виготовлення заморожених млинців на спеціалізованій лінії відповідно до заданої потужності підприємства, обґрунтовано економічну ефективність виготовлення м’ясних напівфабрикатів. The article analyzes the parameters of technological operations of making frozen pancakes on a specialized line in accordance with the given capacity of the enterprise, substantiates the economic efficiency of production of meat semi-finished products. |
Description: | Гава І. І. Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 24-28. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11020 |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.