Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11020
Title: Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії
Other Titles: Improvement of technology of production of meat mixtures on specialized line
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Гава, І. І.
Gava, I.
Keywords: фарш, млинці
харчові продукти
м’ясні напівфабрикати
пельмені
обладнання
лінія
minced meat
pancakes
food
meat products
dumplings
equipment
line
Issue Date: 2021
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: В статті проаналізовано параметри технологічних операцій виготовлення заморожених млинців на спеціалізованій лінії відповідно до заданої потужності підприємства, обґрунтовано економічну ефективність виготовлення м’ясних напівфабрикатів.
The article analyzes the parameters of technological operations of making frozen pancakes on a specialized line in accordance with the given capacity of the enterprise, substantiates the economic efficiency of production of meat semi-finished products.
Description: Гава І. І. Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 24-28.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11020
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24-28.pdf583,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.