Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11056
Назва: | Оцінка якісних показників насіння ріпаку та сої за вологістю та засміченістю |
Інші назви: | Evaluation of qualitative indicators of rapes and soybean seeds by humidity and contamination |
Автори: | Люта, Ірина Миколаївна, науковий керівник Lyuta, Iryna, scientific director Кравченко, О. О. Kravchenko, O. |
Ключові слова: | насіння ріпаку насіння сої якісні показники вологість сушіння домішки стандарт rapeseed seeds soybean seeds quality indicators humidity drying impurities standard |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено оцінку якісних показників насіння ріпаку та сої за показниками вологи та засміченістю. Встановлено, що за рахунок впровадження процесу сушіння насіння сільсько-господарських культур в умовах ТОВ СП «НІБУЛОН» при постійній його вентиляції на підприємстві підвищується його якість, відповідно і рентабельність виробництва, яка склала для ріпаку 20,0 %, а для сої 18,7 %. The article evaluates the quality of rapeseed and soybean seeds in terms of moisture and clogging. It is established that due to the introduction of the process of drying seeds of agricultural crops in the conditions of JV "NIBULON" with its constant ventilation at the enterprise increases its quality, respectively, the profitability of production, which amounted to 20.0% for rape and 18.7%. for soybeans. |
Опис: | Кравченко О. О. Оцінка якісних показників насіння ріпаку та сої за вологістю та засміченістю // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 56-61. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11056 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
56-61.pdf | 593,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.