Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11056
Назва: Оцінка якісних показників насіння ріпаку та сої за вологістю та засміченістю
Інші назви: Evaluation of qualitative indicators of rapes and soybean seeds by humidity and contamination
Автори: Люта, Ірина Миколаївна, науковий керівник
Lyuta, Iryna, scientific director
Кравченко, О. О.
Kravchenko, O.
Ключові слова: насіння ріпаку
насіння сої
якісні показники
вологість
сушіння
домішки
стандарт
rapeseed seeds
soybean seeds
quality indicators
humidity
drying
impurities
standard
Дата публікації: 2021
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті наведено оцінку якісних показників насіння ріпаку та сої за показниками вологи та засміченістю. Встановлено, що за рахунок впровадження процесу сушіння насіння сільсько-господарських культур в умовах ТОВ СП «НІБУЛОН» при постійній його вентиляції на підприємстві підвищується його якість, відповідно і рентабельність виробництва, яка склала для ріпаку 20,0 %, а для сої 18,7 %.
The article evaluates the quality of rapeseed and soybean seeds in terms of moisture and clogging. It is established that due to the introduction of the process of drying seeds of agricultural crops in the conditions of JV "NIBULON" with its constant ventilation at the enterprise increases its quality, respectively, the profitability of production, which amounted to 20.0% for rape and 18.7%. for soybeans.
Опис: Кравченко О. О. Оцінка якісних показників насіння ріпаку та сої за вологістю та засміченістю // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 56-61.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11056
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
56-61.pdf593,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.