Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11200
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурковська, Анна Іванівна-
dc.contributor.authorBurkovskaia, Anna-
dc.contributor.authorБурковська, Алла Валентинівна-
dc.contributor.authorBurkovska, Alla-
dc.date.accessioned2022-04-08T09:49:26Z-
dc.date.available2022-04-08T09:49:26Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБурковська А. І., Бурковська А. В. Управління змінами на сучасних підприємствах ресторанного бізнесу США в контексті продовольчої безпеки // Обліково-аналітичний та економіко-фінансовий інструментарій управління сучасним підприємством: міжнародний досвід : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, Харків, 28 травня 2021 року. Харків, 2021 С. 120-122.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11200-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleУправління змінами на сучасних підприємствах ресторанного бізнесу США в контексті продовольчої безпекиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
120-122.pdf349,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.