Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11200
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бурковська, Анна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Burkovskaia, Anna | - |
dc.contributor.author | Бурковська, Алла Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Burkovska, Alla | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-08T09:49:26Z | - |
dc.date.available | 2022-04-08T09:49:26Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бурковська А. І., Бурковська А. В. Управління змінами на сучасних підприємствах ресторанного бізнесу США в контексті продовольчої безпеки // Обліково-аналітичний та економіко-фінансовий інструментарій управління сучасним підприємством: міжнародний досвід : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, Харків, 28 травня 2021 року. Харків, 2021 С. 120-122. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11200 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Управління змінами на сучасних підприємствах ресторанного бізнесу США в контексті продовольчої безпеки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
120-122.pdf | 349,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.