Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11200
Title: Управління змінами на сучасних підприємствах ресторанного бізнесу США в контексті продовольчої безпеки
Authors: Бурковська, Анна Іванівна
Burkovskaia, Anna
Бурковська, Алла Валентинівна
Burkovska, Alla
Issue Date: 2021
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Бурковська А. І., Бурковська А. В. Управління змінами на сучасних підприємствах ресторанного бізнесу США в контексті продовольчої безпеки // Обліково-аналітичний та економіко-фінансовий інструментарій управління сучасним підприємством: міжнародний досвід : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, Харків, 28 травня 2021 року. Харків, 2021 С. 120-122.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11200
Appears in Collections:Статті (Обліково-фінансовий факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
120-122.pdf349,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.