Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11276
Назва: | Розробка технології мафінів із використанням керобу та природних підсолоджувачів |
Автори: | Фарісєєв, А. Г., науковий керівник Farisieiev, A., scientific director Федянович, Г. В. Fedianovych, H. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Федянович Г. В. Розробка технології мафінів із використанням керобу та природних підсолоджувачів // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 485-488. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11276 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
485-488.pdf | 752,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.