Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11276
Title: | Розробка технології мафінів із використанням керобу та природних підсолоджувачів |
Authors: | Фарісєєв, А. Г., науковий керівник Farisieiev, A., scientific director Федянович, Г. В. Fedianovych, H. |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Федянович Г. В. Розробка технології мафінів із використанням керобу та природних підсолоджувачів // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 485-488. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11276 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
485-488.pdf | 752,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.