Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11276
Title: Розробка технології мафінів із використанням керобу та природних підсолоджувачів
Authors: Фарісєєв, А. Г., науковий керівник
Farisieiev, A., scientific director
Федянович, Г. В.
Fedianovych, H.
Issue Date: 2021
Citation: Федянович Г. В. Розробка технології мафінів із використанням керобу та природних підсолоджувачів // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 485-488.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11276
Appears in Collections:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
485-488.pdf752,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.