Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11299
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ігнатенко, Жанна Валеріївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Ignatenko, Zhanna, scientific director | - |
dc.contributor.author | Ruda, N. | - |
dc.contributor.author | Руда, Н. | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-20T10:00:31Z | - |
dc.date.available | 2022-04-20T10:00:31Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Ruda N. Food Technologies // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 49-50. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11299 | - |
dc.description.abstract | В статті представлено суть спеціальності "Харчові технології", її головні завдання та значення в житті людини. | uk_UA |
dc.description.abstract | - | - |
dc.description.abstract | The article presents the essence of the specialty "Food Technology", its main tasks and significance in human life. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | основні задачі | uk_UA |
dc.subject | підприємства харчової промисловості | uk_UA |
dc.subject | food technologies | uk_UA |
dc.subject | main tasks | uk_UA |
dc.subject | food industry enterprises | uk_UA |
dc.title | Food Technologies | uk_UA |
dc.title.alternative | Харчові технології | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2022 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
49-50.pdf | 308,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.