Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11299
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorІгнатенко, Жанна Валеріївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorIgnatenko, Zhanna, scientific director-
dc.contributor.authorRuda, N.-
dc.contributor.authorРуда, Н.-
dc.date.accessioned2022-04-20T10:00:31Z-
dc.date.available2022-04-20T10:00:31Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationRuda N. Food Technologies // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 49-50.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11299-
dc.description.abstractВ статті представлено суть спеціальності "Харчові технології", її головні завдання та значення в житті людини.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractThe article presents the essence of the specialty "Food Technology", its main tasks and significance in human life.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectосновні задачіuk_UA
dc.subjectпідприємства харчової промисловостіuk_UA
dc.subjectfood technologiesuk_UA
dc.subjectmain tasksuk_UA
dc.subjectfood industry enterprisesuk_UA
dc.titleFood Technologiesuk_UA
dc.title.alternativeХарчові технологіїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2022
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
49-50.pdf308,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.