Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11299
Назва: Food Technologies
Інші назви: Харчові технології
Автори: Ігнатенко, Жанна Валеріївна, науковий керівник
Ignatenko, Zhanna, scientific director
Ruda, N.
Руда, Н.
Ключові слова: харчові технології
основні задачі
підприємства харчової промисловості
food technologies
main tasks
food industry enterprises
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Ruda N. Food Technologies // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 49-50.
Короткий огляд (реферат): В статті представлено суть спеціальності "Харчові технології", її головні завдання та значення в житті людини.
-
The article presents the essence of the specialty "Food Technology", its main tasks and significance in human life.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11299
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2022
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
49-50.pdf308,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.