Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11299
Назва: | Food Technologies |
Інші назви: | Харчові технології |
Автори: | Ігнатенко, Жанна Валеріївна, науковий керівник Ignatenko, Zhanna, scientific director Ruda, N. Руда, Н. |
Ключові слова: | харчові технології основні задачі підприємства харчової промисловості food technologies main tasks food industry enterprises |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Ruda N. Food Technologies // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 49-50. |
Короткий огляд (реферат): | В статті представлено суть спеціальності "Харчові технології", її головні завдання та значення в житті людини. - The article presents the essence of the specialty "Food Technology", its main tasks and significance in human life. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11299 |
Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2022 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
49-50.pdf | 308,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.