Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11299
Title: Food Technologies
Other Titles: Харчові технології
Authors: Ігнатенко, Жанна Валеріївна, науковий керівник
Ignatenko, Zhanna, scientific director
Ruda, N.
Руда, Н.
Keywords: харчові технології
основні задачі
підприємства харчової промисловості
food technologies
main tasks
food industry enterprises
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Ruda N. Food Technologies // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 49-50.
Abstract: В статті представлено суть спеціальності "Харчові технології", її головні завдання та значення в житті людини.
-
The article presents the essence of the specialty "Food Technology", its main tasks and significance in human life.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11299
Appears in Collections:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2022
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49-50.pdf308,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.