Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11344
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСаламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorSalamatina, Olga, scientific director-
dc.contributor.authorНегреско, А.-
dc.contributor.authorNehresko, A.-
dc.date.accessioned2022-04-22T10:07:19Z-
dc.date.available2022-04-22T10:07:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationNehresko A. Food additives and their effect on health // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 79-82.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11344-
dc.description.abstractУ статті йдеться про харчові добавки, види харчових добавок, ризики для здоров’я людей від харчових добавок. Чому в нашу їжу додають хімічні речовини?uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractThis article discusses food additives, types of food additives, the risks to human health from food additives. Why are chemicals added to our food?-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectхімічні речовиниuk_UA
dc.subjectвплив харчових добавокuk_UA
dc.subjectвиди харчових добавокuk_UA
dc.subjectfood additivesuk_UA
dc.subjectchemicalsuk_UA
dc.subjecteffects of food additivesuk_UA
dc.subjecttypes of food additivesuk_UA
dc.titleFood additives and their effect on healthuk_UA
dc.title.alternativeХарчові добавки та їх вплив на здоров’яuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2021
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
79-82.pdf340,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.