Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11344| Назва: | Food additives and their effect on health |
| Інші назви: | Харчові добавки та їх вплив на здоров’я |
| Автори: | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник Salamatina, Olga, scientific director Негреско, А. Nehresko, A. |
| Ключові слова: | харчові добавки хімічні речовини вплив харчових добавок види харчових добавок food additives chemicals effects of food additives types of food additives |
| Дата публікації: | 2021 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Nehresko A. Food additives and their effect on health // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 79-82. |
| Короткий огляд (реферат): | У статті йдеться про харчові добавки, види харчових добавок, ризики для здоров’я людей від харчових добавок. Чому в нашу їжу додають хімічні речовини? - This article discusses food additives, types of food additives, the risks to human health from food additives. Why are chemicals added to our food? |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11344 |
| Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2021 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 79-82.pdf | 340,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.