Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11344
Title: | Food additives and their effect on health |
Other Titles: | Харчові добавки та їх вплив на здоров’я |
Authors: | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник Salamatina, Olga, scientific director Негреско, А. Nehresko, A. |
Keywords: | харчові добавки хімічні речовини вплив харчових добавок види харчових добавок food additives chemicals effects of food additives types of food additives |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Nehresko A. Food additives and their effect on health // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 79-82. |
Abstract: | У статті йдеться про харчові добавки, види харчових добавок, ризики для здоров’я людей від харчових добавок. Чому в нашу їжу додають хімічні речовини? - This article discusses food additives, types of food additives, the risks to human health from food additives. Why are chemicals added to our food? |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11344 |
Appears in Collections: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2021 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.