Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11386
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтародубець, Олексій Олександрович-
dc.contributor.authorStarodubets, Aleksey-
dc.contributor.authorЛюта, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorLyuta, Iryna-
dc.date.accessioned2022-05-03T07:07:46Z-
dc.date.available2022-05-03T07:07:46Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЕкспертиза і контроль якості харчових продуктів : метод. реком. для виконання розрахунково-графічного завдання для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. О. Стародубець, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2022. 33 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11386-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleЕкспертиза і контроль якості харчових продуктівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичка РГЗ ЕіКЯХП-1.pdf596,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.