Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11386| Title: | Експертиза і контроль якості харчових продуктів |
| Authors: | Стародубець, Олексій Олександрович Starodubets, Aleksey Люта, Ірина Миколаївна Lіuta, Iryna |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Citation: | Експертиза і контроль якості харчових продуктів : метод. реком. для виконання розрахунково-графічного завдання для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. О. Стародубець, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2022. 33 с. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11386 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| методичка РГЗ ЕіКЯХП-1.pdf | 596,39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.