Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11386
Title: Експертиза і контроль якості харчових продуктів
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович
Starodubets, Aleksey
Люта, Ірина Миколаївна
Lyuta, Iryna
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Експертиза і контроль якості харчових продуктів : метод. реком. для виконання розрахунково-графічного завдання для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. О. Стародубець, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2022. 33 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11386
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
методичка РГЗ ЕіКЯХП-1.pdf596,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.