Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11386
Назва: | Експертиза і контроль якості харчових продуктів |
Автори: | Стародубець, Олексій Олександрович Starodubets, Aleksey Люта, Ірина Миколаївна Lyuta, Iryna |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Експертиза і контроль якості харчових продуктів : метод. реком. для виконання розрахунково-графічного завдання для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. О. Стародубець, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2022. 33 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11386 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
методичка РГЗ ЕіКЯХП-1.pdf | 596,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.