Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11393| Title: | Технологія виробництва молока і яловичини |
| Authors: | Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Citation: | Технологія виробництва молока і яловичини : методичні рекомендації з з навчальної практики для здобувачів вищої освіти початкового рівня «Молодший бакалавр» освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 17 с. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11393 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| pidpala-tvmya-praktika-mb-2022.pdf | 252,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.