Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11393
Title: Технологія виробництва молока і яловичини
Authors: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва молока і яловичини : методичні рекомендації з з навчальної практики для здобувачів вищої освіти початкового рівня «Молодший бакалавр» освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 17 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11393
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pidpala-tvmya-praktika-mb-2022.pdf252,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.