Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11393
Назва: | Технологія виробництва молока і яловичини |
Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва молока і яловичини : методичні рекомендації з з навчальної практики для здобувачів вищої освіти початкового рівня «Молодший бакалавр» освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 17 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11393 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pidpala-tvmya-praktika-mb-2022.pdf | 252,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.