У збірнику висвітлено результати наукових досліджень з питань економіки, проблем світового господарства та зовнішньоекономічної діяльності, організації виробництва та агробізнесу, досліджуваних ученими, аспірантами, магістрами та студентами Миколаївського державного аграрного університету.
РЕДАКЦIЙНА КОЛЕГIЯ:
ГОЛОВА РЕДАКЦІЙНОЇ КОЛЕГІЇ: д. т. н., професор Шебанін В. С.
ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ РЕДКОЛЕГІЇ:
к. е .н., доцент Іваненко Т.Я.
ЧЛЕНИ РЕДАКЦІЙНОЇ КОЛЕГІЇ:
д.е.н., професор Шебаніна О.В.,
к.е.н, доцент Вершиніна Л.М.,
к.е.н., доцент Калюжна О.В.,
к.пед.н., доцент Каращук Л.М.,
к.е.н., доцент Мельник І.О.,
к.е.н., доцент Крилова І Г.
Адреса редколегії:
54029, Миколаїв, вул. Паризької комуни, 9,
Миколаївський державний аграрний університет, тел. 58-05-94
www.mdau.mk.ua
© Миколаївський державний аграрний університет, 2012
Нові матеріали
Вплив препарату селіран на інтенсивність росту молодняку свиней
See
Показники росту та рoзвитку тварин – резерв мясної продуктивності
See
Морфофункціональні властивості вим’я корів української червоної молочної породи
See
Вплив показників яловичини на вихід і якість варених ковбас
See
Шляхи модифікації антибіотиків для подолання резистентності
See
Аналіз якісних показників сирокопчених ковбас
See
Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатів
See
Сервіс-період та фактори впливу
See
Відтворювальні якості свиноматок різного віку
See
Біологічні та морфологічні особливості Echinococcus granulosus від різних проміжних хазяїв в умовах Миколаївської області
See
Оцінка якісних показників насіння ріпаку та сої за вологістю та засміченістю
See
Організація інтенсивної технології відтворення свиней в умовах племзаводу
See
Оцінка м’ясної продуктивності перепелів в умовах домашнього господарства
See
Можливість застосування концепції ХАССП при виробництві м’яса
See
Вплив концентратної годівлі на тривалість та інтенсивність використання основних свиноматок
See
Пробіотичні препарати у свинарстві
See
Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії
See
Дослідження якісних показників варених ковбас, збагачених рослинною сировиною
See
Етнічні та традиційні кисломолочні продукти світу як сучасна тенденція розвитку інновацій у молочній галузі
See
Зв'язок живої маси ягнят при народженні та багатоплідності вівцематок з лінійною приналежністю тварин
See