Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11698
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.contributor.authorМігович, Т. І.-
dc.contributor.authorMihovych, T.-
dc.date.accessioned2022-07-01T10:30:14Z-
dc.date.available2022-07-01T10:30:14Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДудяк І. Д., Мігович Т. І. Технологія виготовлення томатного соку // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 24-26 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 53-54.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11698-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleТехнологія виготовлення томатного сокуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Перлини степового краю - 2021
Статті (Факультет агротехнологій)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9-53-54.pdf237,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.