Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11698
Title: Технологія виготовлення томатного соку
Authors: Дудяк, Іван Дмитрович
Dudyak, Ivan
Мігович, Т. І.
Mihovych, T.
Issue Date: 2021
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Дудяк І. Д., Мігович Т. І. Технологія виготовлення томатного соку // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 24-26 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 53-54.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11698
Appears in Collections:Перлини степового краю - 2021
Статті (Факультет агротехнологій)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9-53-54.pdf237,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.