Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11698
Title: | Технологія виготовлення томатного соку |
Authors: | Дудяк, Іван Дмитрович Dudyak, Ivan Мігович, Т. І. Mihovych, T. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Дудяк І. Д., Мігович Т. І. Технологія виготовлення томатного соку // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 24-26 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 53-54. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11698 |
Appears in Collections: | Перлини степового краю - 2021 Статті (Факультет агротехнологій) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
9-53-54.pdf | 237,55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.