Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11698
Назва: | Технологія виготовлення томатного соку |
Автори: | Дудяк, Іван Дмитрович Dudyak, Ivan Мігович, Т. І. Mihovych, T. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Дудяк І. Д., Мігович Т. І. Технологія виготовлення томатного соку // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 24-26 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 53-54. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11698 |
Розташовується у зібраннях: | Перлини степового краю - 2021 Статті (Факультет агротехнологій) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
9-53-54.pdf | 237,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.