Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11899| Назва: | Кулінарна етнологія |
| Автори: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena |
| Дата публікації: | 2022 |
| Бібліографічний опис: | Кулінарна етнологія : конспект лекцій / уклад. Н. П. Шевчук, Л. О. Стріха, О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2022. 212 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У конспекті лекцій «Кулінарна етнологія» викладено особливості національних кухонь різних народів світу. Розкрито основні історичні етапи розвитку культурних традицій народів зарубіжних країн та України. Розглянуто організацію обслуговування іноземців у закладах готельно-ресторанного господарства України. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11899 |
| Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| kulinarna-etnologiya-konspekt.pdf | 2,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.