Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11899
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-09T11:38:34Z | - |
dc.date.available | 2022-11-09T11:38:34Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Кулінарна етнологія : конспект лекцій / уклад. Н. П. Шевчук, Л. О. Стріха, О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2022. 212 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11899 | - |
dc.description.abstract | У конспекті лекцій «Кулінарна етнологія» викладено особливості національних кухонь різних народів світу. Розкрито основні історичні етапи розвитку культурних традицій народів зарубіжних країн та України. Розглянуто організацію обслуговування іноземців у закладах готельно-ресторанного господарства України. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Кулінарна етнологія | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kulinarna-etnologiya-konspekt.pdf | 2,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.