Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11899
Назва: Кулінарна етнологія
Автори: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Кулінарна етнологія : конспект лекцій / уклад. Н. П. Шевчук, Л. О. Стріха, О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2022. 212 с.
Короткий огляд (реферат): У конспекті лекцій «Кулінарна етнологія» викладено особливості національних кухонь різних народів світу. Розкрито основні історичні етапи розвитку культурних традицій народів зарубіжних країн та України. Розглянуто організацію обслуговування іноземців у закладах готельно-ресторанного господарства України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11899
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kulinarna-etnologiya-konspekt.pdf2,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.