Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11972
Title: | Вплив поведінки споживачів на діяльність кафе-ресторану |
Authors: | Василик, Оксана Vasylyk, Oksana Сабадош, Вікторія Sabadosh, Viktoriia |
Keywords: | поведінка споживач фактори впливу елементи поведінки споживача behavior consumer influencing factors elements of consumer behavior |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаевський національний аграрний університет |
Citation: | Василик О., Сабадош В. Вплив поведінки споживачів на діяльність кафе-ресторану // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні, євроінтеграційні аспекти : матеріали Міжнарод. наук.-практ. інт.-конф., 16-17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 21-25. |
Abstract: | Обґрунтовано актуальність дослідження поведінки споживача як способу впливу на розвиток діяльності кафе-ресторану. Розглянуто фактори, що впливають на поведінку клієнта та можливий їх прояв під час перебування у закладі. З’ясовано систему взаємозв’язку поведінки споживача та майбутніх результатів діяльності підприємства. Доведено, що поведінка споживача має безпосередній вплив на розвиток та подальші результати закладу. The relevance of the study of consumer behavior as a way of influencing the development of cafe-restaurant activity is substantiated. Factors affecting the client's behavior and their possible manifestation during the stay in the institution are considered. The system of interrelationship between consumer behavior and future results of the enterprise's activity has been clarified. It has been proven that consumer behavior has a direct impact on the development and further results of the institution. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11972 |
Appears in Collections: | Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні, євроінтеграційні аспекти - 2022 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.