Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12032
Title: | Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості |
Authors: | Зюзько, Алла Валентинівна Ziuzko, Alla Крамаренко, Олександр Сергійович Kramarenko, Alexander |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості : курс лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : А. В. Зюзько, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 82 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12032 |
Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tehnohimichnij-kontrol-virobnictva-harchovoyi-promislovosti-lekciyiyi-181-bakalavr.pdf | 770,53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.