Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12032
Title: Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості
Authors: Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Alexander
Issue Date: 2022
Citation: Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості : курс лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : А. В. Зюзько, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 82 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12032
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnohimichnij-kontrol-virobnictva-harchovoyi-promislovosti-lekciyiyi-181-bakalavr.pdf770,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.