Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12032Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Зюзько, Алла Валентинівна | - |
| dc.contributor.author | Ziuzko, Alla | - |
| dc.contributor.author | Крамаренко, Олександр Сергійович | - |
| dc.contributor.author | Kramarenko, Alexander | - |
| dc.date.accessioned | 2022-12-01T11:58:52Z | - |
| dc.date.available | 2022-12-01T11:58:52Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості : курс лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : А. В. Зюзько, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 82 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12032 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tehnohimichnij-kontrol-virobnictva-harchovoyi-promislovosti-lekciyiyi-181-bakalavr.pdf | 770,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.