Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12032
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зюзько, Алла Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Ziuzko, Alla | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Олександр Сергійович | - |
dc.contributor.author | Kramarenko, Alexander | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-01T11:58:52Z | - |
dc.date.available | 2022-12-01T11:58:52Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості : курс лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : А. В. Зюзько, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 82 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12032 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnohimichnij-kontrol-virobnictva-harchovoyi-promislovosti-lekciyiyi-181-bakalavr.pdf | 770,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.