Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12032
Назва: | Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості |
Автори: | Зюзько, Алла Валентинівна Ziuzko, Alla Крамаренко, Олександр Сергійович Kramarenko, Alexander |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості : курс лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : А. В. Зюзько, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 82 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12032 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnohimichnij-kontrol-virobnictva-harchovoyi-promislovosti-lekciyiyi-181-bakalavr.pdf | 770,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.