Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12047
Назва: | Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості |
Автори: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості : курс лекцій / уклад. Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2022. 69 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12047 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
striha-tehnohikontrol-virob-harch-prom-kurs-lekcij.pdf | 438,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.