Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12054
Назва: Загальна біотехнологія
Автори: Каратєєва, Олена Іванівна
Karateeva, Helena
Юлевич, Олена Іванівна
Ulevich, Olena
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Каратєєва О. І., Юлевич О. І. Загальна біотехнологія : курс лекцій для здобувачів (короткого циклу) рівня вищої освіти ОПП «Біотехнології та біоінженерія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми здобуття вищої освіти / О. І. Каратєєва, О. І. Юлевич. Миколаїв : МНАУ, 2022. 107 с.
Короткий огляд (реферат): У курсі лекцій викладено зміст дисципліни «Загальна біотехнологія» – науки, яка розглядає результати та перспективи використання біотехнології в сільськогосподарському виробництві з метою підвищення продуктивності, створення нових організмів, визначаються способи отримання цінних харчових білків і біологічно-активних речовин; наводяться методи трансплантації ембріонів, одержання трансгенних тварин; визначається ефективність підвищення генетичного потенціалу та прискорення селекційного прогресу за допомогою методів біотехнології; надаються знання методів біотехнологічної переробки продукції сільського господарства і його відходів в енергетичні та продовольчі ресурси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12054
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
karatyeyeva-yulevich-zagal-bioteh-lekc-2022.pdf980,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.