Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12129
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колошко, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Koloshko, Yu. | - |
dc.contributor.author | Груздова, В. О. | - |
dc.contributor.author | Hruzdova, V. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-15T11:54:33Z | - |
dc.date.available | 2022-12-15T11:54:33Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Колошко Ю. В., Груздова В. О. Особливості трансгенних організмів харчових продуктів // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 19-20. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12129 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаевський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Особливості трансгенних організмів харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2022-19-20.pdf | 97,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.