Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12129
Назва: Особливості трансгенних організмів харчових продуктів
Автори: Колошко, Ю. В.
Koloshko, Yu.
Груздова, В. О.
Hruzdova, V.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаевський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Колошко Ю. В., Груздова В. О. Особливості трансгенних організмів харчових продуктів // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 19-20.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12129
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 2022-19-20.pdf97,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.