Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12129
Title: Особливості трансгенних організмів харчових продуктів
Authors: Колошко, Ю. В.
Koloshko, Yu.
Груздова, В. О.
Hruzdova, V.
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаевський національний аграрний університет
Citation: Колошко Ю. В., Груздова В. О. Особливості трансгенних організмів харчових продуктів // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 19-20.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12129
Appears in Collections:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник 2022-19-20.pdf97,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.