Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12129
Title: | Особливості трансгенних організмів харчових продуктів |
Authors: | Колошко, Ю. В. Koloshko, Yu. Груздова, В. О. Hruzdova, V. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаевський національний аграрний університет |
Citation: | Колошко Ю. В., Груздова В. О. Особливості трансгенних організмів харчових продуктів // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 19-20. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12129 |
Appears in Collections: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2022-19-20.pdf | 97,39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.