Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12135
Title: | Оптимізація асортименту плодоовочевої продукції в умовах кризи за допомогою штучного інтелекту |
Other Titles: | Optimizing the assortment of fruit and vegetable products in crisis conditions with the help of artificial intelligence |
Authors: | Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник Kurepin, Vyacheslav, scientific director Іваненко, Валерія Сергіївна Ivanenko, Valeriya |
Keywords: | оптимізація асортименту плодоовочева продукція купівельний трафік логістика optimization of assortment fruit and vegetable products purchasing traffic logistics |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаевський національний аграрний університет |
Citation: | Іваненко В. С. Оптимізація асортименту плодоовочевої продукції в умовах кризи за допомогою штучного інтелекту // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 30-32. |
Abstract: | Одна з найголовніших конкурентних переваг мережі продажу плодоовочевої продукції в умовах кризи, це асортимент. Якщо компанія немає потрібного для клієнта товару, він піде незадоволеним до конкурентів. І тут вже не так важливо, що мережа місць продажу має зручне розташування, в місцях продажу грамотно викладені товари, компанія має привабливі ціни та привітний персонал. Це лише додаткові переваги, які не в змозі задовольнити головну потребу клієнта - купити бажаний товар. One of the most important competitive advantages of the fruit and vegetable sales network in times of crisis is the assortment. If the company does not have the product the customer needs, he will go to the competitors dissatisfied. And here it is no longer so important that the network of points of sale has a convenient location, the products are correctly laid out in the points of sale, the company has attractive prices and friendly staff. These are only additional advantages that are not able to satisfy the main need of the client - to buy the desired product. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12135 |
Appears in Collections: | Статті студентів МНАУ Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2022-30-32.pdf | 103,81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.