Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12142
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kurepin, Vyacheslav, scientific director | - |
dc.contributor.author | Піндера, Миколай Володимирович | - |
dc.contributor.author | Pinderа, Mykolay | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-19T11:41:36Z | - |
dc.date.available | 2022-12-19T11:41:36Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Піндера М. В. Зберігання плодоовочевої продукції у регульованому середовищі // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 40-43. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12142 | - |
dc.description.abstract | Завдяки сприятливим кліматичним умовам та вигідному географічному положенню, Україна на сьогодні успішно розвиває агробізнес. Щорічно на сільськогосподарських та фермерських підприємствах вирощується величезна кількість плодоовочевої продукції. Тому виробники плодоовочевої продукції мають дотримуватися правильних умов зберігання своєї продукції, це головний фактор для збереження їхнього товарного вигляду. Для правильного зберігання плодів необхідно створювати певні умови, саме такими є холодильні камери з регульованим газовим середовищем. | uk_UA |
dc.description.abstract | Due to favorable climatic conditions and favorable geographical location, Ukraine is currently successfully developing agribusiness. A huge amount of fruit and vegetable products are grown annually at agricultural and farm enterprises. Therefore, producers of fruit and vegetable products must observe the correct storage conditions for their products, this is the main factor for preserving their appearance. For the proper storage of fruits, it is necessary to create certain conditions, such are refrigerating chambers with an adjustable gas environment. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаевський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | фермерські підприємства | uk_UA |
dc.subject | регульоване середовище | uk_UA |
dc.subject | температурний режим | uk_UA |
dc.subject | терміни зберігання | uk_UA |
dc.subject | farm enterprises | uk_UA |
dc.subject | regulated environment | uk_UA |
dc.subject | temperature regime | uk_UA |
dc.subject | storage terms | uk_UA |
dc.title | Зберігання плодоовочевої продукції у регульованому середовищі | uk_UA |
dc.title.alternative | Storage of fruit and vegetable products in a regulated environment | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2022-40-43.pdf | 109,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.