Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12142
Назва: Зберігання плодоовочевої продукції у регульованому середовищі
Інші назви: Storage of fruit and vegetable products in a regulated environment
Автори: Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник
Kurepin, Vyacheslav, scientific director
Піндера, Миколай Володимирович
Pinderа, Mykolay
Ключові слова: фермерські підприємства
регульоване середовище
температурний режим
терміни зберігання
farm enterprises
regulated environment
temperature regime
storage terms
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаевський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Піндера М. В. Зберігання плодоовочевої продукції у регульованому середовищі // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 40-43.
Короткий огляд (реферат): Завдяки сприятливим кліматичним умовам та вигідному географічному положенню, Україна на сьогодні успішно розвиває агробізнес. Щорічно на сільськогосподарських та фермерських підприємствах вирощується величезна кількість плодоовочевої продукції. Тому виробники плодоовочевої продукції мають дотримуватися правильних умов зберігання своєї продукції, це головний фактор для збереження їхнього товарного вигляду. Для правильного зберігання плодів необхідно створювати певні умови, саме такими є холодильні камери з регульованим газовим середовищем.
Due to favorable climatic conditions and favorable geographical location, Ukraine is currently successfully developing agribusiness. A huge amount of fruit and vegetable products are grown annually at agricultural and farm enterprises. Therefore, producers of fruit and vegetable products must observe the correct storage conditions for their products, this is the main factor for preserving their appearance. For the proper storage of fruits, it is necessary to create certain conditions, such are refrigerating chambers with an adjustable gas environment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12142
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 2022-40-43.pdf109,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.