Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12142
Title: | Зберігання плодоовочевої продукції у регульованому середовищі |
Other Titles: | Storage of fruit and vegetable products in a regulated environment |
Authors: | Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник Kurepin, Vyacheslav, scientific director Піндера, Миколай Володимирович Pinderа, Mykolay |
Keywords: | фермерські підприємства регульоване середовище температурний режим терміни зберігання farm enterprises regulated environment temperature regime storage terms |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаевський національний аграрний університет |
Citation: | Піндера М. В. Зберігання плодоовочевої продукції у регульованому середовищі // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 40-43. |
Abstract: | Завдяки сприятливим кліматичним умовам та вигідному географічному положенню, Україна на сьогодні успішно розвиває агробізнес. Щорічно на сільськогосподарських та фермерських підприємствах вирощується величезна кількість плодоовочевої продукції. Тому виробники плодоовочевої продукції мають дотримуватися правильних умов зберігання своєї продукції, це головний фактор для збереження їхнього товарного вигляду. Для правильного зберігання плодів необхідно створювати певні умови, саме такими є холодильні камери з регульованим газовим середовищем. Due to favorable climatic conditions and favorable geographical location, Ukraine is currently successfully developing agribusiness. A huge amount of fruit and vegetable products are grown annually at agricultural and farm enterprises. Therefore, producers of fruit and vegetable products must observe the correct storage conditions for their products, this is the main factor for preserving their appearance. For the proper storage of fruits, it is necessary to create certain conditions, such are refrigerating chambers with an adjustable gas environment. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12142 |
Appears in Collections: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2022-40-43.pdf | 109,96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.