Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12145
Title: Технологія приготування томатного соку, пасти
Authors: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Багинська, Д. В.
Bahynska, D.
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаевський національний аграрний університет
Citation: Федорчук В. Г., Багинська Д. В. Технологія приготування томатного соку, пасти // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 45-46.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12145
Appears in Collections:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник 2022-45-46.pdf102,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.