Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12145
Title: | Технологія приготування томатного соку, пасти |
Authors: | Федорчук, Валентина Григорівна Fedorchuk, Valentina Багинська, Д. В. Bahynska, D. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаевський національний аграрний університет |
Citation: | Федорчук В. Г., Багинська Д. В. Технологія приготування томатного соку, пасти // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 45-46. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12145 |
Appears in Collections: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2022-45-46.pdf | 102,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.