Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12145
Назва: Технологія приготування томатного соку, пасти
Автори: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Багинська, Д. В.
Bahynska, D.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаевський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Федорчук В. Г., Багинська Д. В. Технологія приготування томатного соку, пасти // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 45-46.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12145
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 2022-45-46.pdf102,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.