Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12145| Назва: | Технологія приготування томатного соку, пасти | 
| Автори: | Федорчук, Валентина Григорівна Fedorchuk, Valentina Багинська, Д. В. Bahynska, D.  | 
| Дата публікації: | 2022 | 
| Видавництво: | Миколаевський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Федорчук В. Г., Багинська Д. В. Технологія приготування томатного соку, пасти // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 45-46. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12145 | 
| Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник 2022-45-46.pdf | 102,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.