Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12318
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦой, Н. Г.-
dc.contributor.authorTsoi, N.-
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.date.accessioned2023-01-06T08:52:09Z-
dc.date.available2023-01-06T08:52:09Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЦой Н. Г., Дудяк І. Д. Сучасна технологія виготовлення томатної пасти // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 21-23 листопада 2018 р. Миколаїв : МНАУ, 2018. C. 80-81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12318-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаевський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleСучасна технологія виготовлення томатної пастиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Перлини степового краю - 2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Перлини__ТОМ 1_ 2018-80-81.pdf508,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.