Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12318| Назва: | Сучасна технологія виготовлення томатної пасти |
| Автори: | Цой, Н. Г. Tsoi, N. Дудяк, Іван Дмитрович Dudyak, Ivan |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | Миколаевський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Цой Н. Г., Дудяк І. Д. Сучасна технологія виготовлення томатної пасти // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 21-23 листопада 2018 р. Миколаїв : МНАУ, 2018. C. 80-81. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12318 |
| Розташовується у зібраннях: | Перлини степового краю - 2018 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник_Перлини__ТОМ 1_ 2018-80-81.pdf | 508,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.