Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12318
Title: Сучасна технологія виготовлення томатної пасти
Authors: Цой, Н. Г.
Tsoi, N.
Дудяк, Іван Дмитрович
Dudyak, Ivan
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаевський національний аграрний університет
Citation: Цой Н. Г., Дудяк І. Д. Сучасна технологія виготовлення томатної пасти // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 21-23 листопада 2018 р. Миколаїв : МНАУ, 2018. C. 80-81.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12318
Appears in Collections:Перлини степового краю - 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник_Перлини__ТОМ 1_ 2018-80-81.pdf508,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.