Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12318
Title: | Сучасна технологія виготовлення томатної пасти |
Authors: | Цой, Н. Г. Tsoi, N. Дудяк, Іван Дмитрович Dudyak, Ivan |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаевський національний аграрний університет |
Citation: | Цой Н. Г., Дудяк І. Д. Сучасна технологія виготовлення томатної пасти // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 21-23 листопада 2018 р. Миколаїв : МНАУ, 2018. C. 80-81. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12318 |
Appears in Collections: | Перлини степового краю - 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник_Перлини__ТОМ 1_ 2018-80-81.pdf | 508,17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.