Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12359
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Березовська, Тетяна Всеволодівна | - |
dc.contributor.author | Berezovska, Tatiana | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T11:08:29Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T11:08:29Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Березовська Т. Особливості кулінарної справи міста Миколаїв у ХІХ столітті // Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект: матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 квітня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 76-78. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12359 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаевський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Особливості кулінарної справи міста Миколаїв у ХІХ столітті | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
76-78.pdf | 224,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.