Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12359
Title: Особливості кулінарної справи міста Миколаїв у ХІХ столітті
Authors: Березовська, Тетяна Всеволодівна
Berezovska, Tatiana
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаевський національний аграрний університет
Citation: Березовська Т. Особливості кулінарної справи міста Миколаїв у ХІХ столітті // Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект: матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 квітня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 76-78.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12359
Appears in Collections:Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
76-78.pdf224,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.