Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12359
Title: | Особливості кулінарної справи міста Миколаїв у ХІХ столітті |
Authors: | Березовська, Тетяна Всеволодівна Berezovska, Tatiana |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаевський національний аграрний університет |
Citation: | Березовська Т. Особливості кулінарної справи міста Миколаїв у ХІХ столітті // Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект: матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 квітня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 76-78. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12359 |
Appears in Collections: | Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2022 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.