Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12359| Назва: | Особливості кулінарної справи міста Миколаїв у ХІХ столітті |
| Автори: | Березовська, Тетяна Всеволодівна Berezovska, Tatiana |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | Миколаевський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Березовська Т. Особливості кулінарної справи міста Миколаїв у ХІХ столітті // Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект: матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 квітня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 76-78. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12359 |
| Розташовується у зібраннях: | Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2022 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 76-78.pdf | 224,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.