Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12409
Назва: Економіка підприємств харчової промисловості
Автори: Олійник, Тетяна Георгіївна
Oleynik, Tatyana
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Економіка підприємств харчової промисловості : методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи здобувачів вищої освіти ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання / уклад. Т.Г. Олійник. Миколаїв : МНАУ, 2022. 37 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12409
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
olijnik-ephp-prakt-2022.pdf635,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.