Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12409| Назва: | Економіка підприємств харчової промисловості |
| Автори: | Олійник, Тетяна Георгіївна Oleynik, Tatyana |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Економіка підприємств харчової промисловості : методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи здобувачів вищої освіти ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання / уклад. Т.Г. Олійник. Миколаїв : МНАУ, 2022. 37 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12409 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| olijnik-ephp-prakt-2022.pdf | 635,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.