Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12455
Назва: Організація обслуговування в закладах харчування
Автори: Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Організація обслуговування в закладах харчування : методичні рекомендації до виконання практичних занять та самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2022. 34 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12455
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
banyeva-organizac-obslug-prakt-2022.docx.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.